Aktiviteter

Det sidste års tid er gået med 4 store produktioner og nogle mindre:

“Krigens Sange”

Krigens sange består af 10 sange, som omhandler episoder fra 2. verdenskrig fra Skørping egnen.

Peter Borup har igennem de sidste 10 år lavet reseach på disse begivenheder, så det faktuelle skulle være på plads. Peter har skrevet teksterne og komponeret musikken. CD´en er indspillet og produceret i Thrane Studiet af Klaus Thrane.
Det har været et utroligt spændende projekt at arbejde med, da det har været yderst vigtigt at få de, til tider, meget alvorlige tekster til at passe til musikken og at bevare troværdigheden og de følelser der er tilknyttet sangen.
Der er rigtig mange musikere med på projektet, netop for at finde de rette musikere, som er medvirkende til at farve musikken formidle det rette budskab.

Musikere:
Vokal og kor: Peter Borup, Eska Nymann Nielsen, Donna Dalhoff, Marianne Christensen, Lene Grønbech, Nanna Blum Knudsen, Malou Dalhoff, Liv Lilholt Thrane.
Guitar: Peter Borup, Malthe Vinther Lilholt Christensen.
Klaver: Ib Buchholtz, Per Bach Mathiasen.
Bas: Olav Gudnason, Jakob Graae Hansen.
Sax: Kristian Helmer Pedersen.
Sav: Gunhild Kjær.
Fløjte: Tine Lilholt.
Trommer/percussion: Klaus Thrane.

CD´en er udgivet, men i kommer til at hære meget mere til produktionen i løbet af de næste måneder.

“Tina Siel”

Tina vil gerne lave en status over hvor hun er kommet til og indspille sange som betyder meget for hende. De fleste grundbånd er indspillet og de sidste kommer i kassen sidst i januar. Sangene er primært ballader, men det bliver ikke kedeligt at høre på. Grund indspilningerne svinger i den grad.
Musikerne på grundbåndene er:
Filip Winter: Klaver og keyboards.
Jesper Bylling: Båndløs bas.
Malthe Vinther Lilholt Kristensen: Guitars.
Klaus Thrane: Trommer og percussion.

CD´en påtænkes at udkomme til efteråret.

“Henning Amstrup”:

Henning har, ved siden af sin karriere som trommeslager og sit arbejde med eget reklamefirma, en niche som børnemusiker. Han har længe gået og arbejdet med eget materiale, så nu skal det være. Henning laver iørefaldende og nærværende tekster og musik, så det er en fornøjelse at arbejde med.

Halvdelen af grundbåndene er indspillet og de foreløbige musikere er:

Henning Amstrup: Vokal og ukulele.
Ib Buchholtz: Klaver.
Olav Gudnason: Bas
Malthe Vinther Lilholt Kristensen: Guitar.
Peter Bødker: Orgel.
Klaus Thrane: Trommer og percussion.

CD´en forventes at udkomme til efteråret.

“HVISKER”

Har indspillet et enkelt nummer “Dit hjerte er vildt”. Det er blevet meget vellykket og jeg håber, at de har lyst til at indspille flere fremover.

“TAYLOR`S UNIVERSE”

Jeg har indspillet trommer til Robin Taylor´s nyeste produktion “Almost Perfected”. Musikken bliver indspillet i København og filerne bliver sendt til mig, hvorefter jeg indspiller trommer til musikken. Når det er gjort, sender jeg trommefilerne til København og så bliver resten lavet færdigt derovre. Det er den syvende produktion jeg har lavet på denne måde til Taylor´s Universe.